Johanna Tohni

”Tissit” mainittu

Jos olisin saanut pennin joka kerta, kun mua kutsutaan ”hyväksi jätkäksi”, olisin upporikas. Tai no ainakin muutamia pennejä olis tilille kertynyt. Ja pakko myöntää, nuorempana tämä ilmaisu hiveli mieltäni. Olen yksi jätkistä, minun täytyy olla siis arvokas. Se ei tunnu hyvältä enää.

 

Viime keväänä eräs nuorehko nainen epäili saaneensa synnytyslaitoksella väärän sukupuolen, koska hänen juttunsa ovat niin härskejä ja pervoja, hänen täytyy siis olla mies. Ja niinhän se on. Nainen ei missään nimessä ole normaali, jos hänellä on härskit jutut. Olenpa kuullut useitakin kertoja (viimeisen kerran eräässä suomalaisessa arvostamassani viihdeohjelmassa), että naiset jotka puhuvat seksistä yrittävät miellyttää miehiä! Muutenhan tämä ei olisi mahdollista.

 

Rakkaat ihmiset. Sanon teille tämän. Minä puhun seksistä, koska pidän siitä. Se on usein ajatuksissani. Pervot ja härskit jutut naurattaa minua, usein enemmän kuin monet muut jutut. Pervoja, härskejä, likaisia ja outoja ajatuksia piipahtaa mieleeni tuon tuostakin. Siksi niistä osa myös pääsee ulos suustani. Ne huvittavat minua. Siksi puhun niistä myös lavalla. Mun stand up on, mitä minä olen.

 

Ja olen nainen, joka

 

  1. rakastaa kenkiä ja mekkoja ja laukkuja
  2. rakastaa romanttisia elokuvia
  3. tykkää nykyään vähän meikata ja kihartaa tukkansa
  4. itkee todella usein liikuttuessaan todella usein
  5. omistaa tissit (tosin elämää nähneet)

 

Olen myös nainen, joka

 

  1. elää jatkuvassa epäjärjestyksessä
  2. ei ymmärrä sisustamisesta eikä ruoanlaitosta
  3. nauraa kovempaa kuin moni muu
  4. puhuu rivouksia ja kiroilee

 

 

 

 

Joten rakkaat naiset: Olkaa juuri sellaisia kuin olette! Sama käsky koskee myös miehiä. Mitä jos lokeroinnin sijaan, oltais vaan ihmisiä?

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jäin miettimään, mitä tissit ovat nähneet, jos ne ovat nähneet elämää?

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Minun ovat tänä kesänä kahdesti nähneet punkin, joka on yrittänyt pehmeän lihan sisälle. Kyllä teki kipeää tuo yrittäjän tunku herkkään paikkaan. Mietin, että onnistuiko joku vielä sisätiloihin, kun ei tunnu kipu hellittävänkään. Kävin näyttämässä nuorelle mieslääkärillekin. Häntä nauratti, kun vedin esille. Joten näkipä toinen tissi lääkärinkin, kuin sokea, joka ei mitään nähnytkään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Elämää nähneet, vaikka suurin osa ajasta vain puuvillakangasta.

Minulle mönki napaan yksi punkki. Yhden punkin olen irrottanut yhden pienen pojan pippelistä. Ex-vaimoni tissiä myös yritti eräs punkki pureskella ja toinen onnistui sitten jalkaan saamaan sellaisen kuvion, joka sai aikaan myös lääkärissä käynnin asian tiimoilta.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #3

Niille eivät selvästikään tissit riitä vaan ihan mikä tahansa kelpaa.